Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile bugün önemli duyurular yayımlandı. İlk duyuru da yapılan açıklamaya göre 2017/1 ile memur ataması yapacak olan kurumların kadro isteklerini 26 Mayıs 2017 tarihine kadar iletebilecekleri belirtildi. Bilindiği üzere normal şartlar 12 Mayıs 2017 tarihi kamu kurumlarının merkezi atamalar için memur alımı yapmak istediği kadroları Devlet Personel Başkanlığına göndermesi için son tarih idi.

Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile bir yeni önemli duyuru daha yapıldı ve bu duyuru ile belediyeler, il özel idareleri ve bağlı bulunan kamu kuruluşları için yapıldı.

ADAYLARA MÜJDE!

Bilindiği üzere Devlet Personel Başkanlığına gönderilen kadrolar ÖSYM'ye iletilmekte ve merkezi yerleştirme atamaları gerçekleştirilmektedir. DPB tarafından yapılan duyuru ile 2017/1 merkezi yerleştirme atamalarında belediyeler, il özel idareleri ve bu kurumlara bağlı bulunmakta olan kamu kurumlarının 2017/1 merkezi yerleştirme atamalarında memur ataması yapabileceği belirtildi.

26 Mayıs 2017 tarihine kadar belediyeler, il özel idareleri ve bu kurumlara bağlı bulunmakta olan kamu kuruluşları da memur ataması yapmayı planladığı kadroları Devlet Personel Başkanlığına gönderebilecek. 2017/1 merkezi yerleştirme memur atamasının 20 Haziran'da başlaması beklenmektedir.

TÜM MEMUR İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ
2017 YILI MEMUR ATAMA TARİHLERİ İÇİN TIKLAYINIZ
Editör: TE Bilisim