Burger King'in McDonald's için yaptığı teklif reddedildi.New York Times ve Chicago Tribune'de tam sayfa ilan Burger King'in teklifini McDonald's kabul etmedi.

McDonald's, Burger King'in teklifini kabul etmediğini açıkladı. Burger King bu hafta ABD'nin en büyük gazeteleri New York Times ve Chicago Tribune'de tam sayfa ilan vermiş ve teklifini sunmuştu.

 

Şirket, ya McDonald's ya da Burger King'in bir şubesinde her iki firmadan çalışanlarla her iki firmanın en çok satan hamburgerleri Big Mac ve McWhooper'ı birleştirip, McWhooper adıyla satmayı teklif etmişti.

YANIT FACEBOOK'TAN GELDİ

“Dünya Barış Günü” olarak kutlanacak 21 Eylül'de hayata geçmesi planlanan ve büyük heyecan yaratan öneri McDonald's tarafından kabul edilmedi. McDonald's CEO’su Steve Easterbrook yayınladığı mesajda, rakipleri Burger King’e kendilerinin yürüttüğü farkındalık yaratmaya yönelik çalışmalara katılmaya davet etti.

 

"Niyeti sevdik, ancak iki markanın fark yaratmak için daha büyük bir şey yapabileceğine inanıyoruz" diyen Easterbrook, Burger King'in verdiği ilan ve videolara gönderme yaparak, "Bir sonraki sefere basit bir telefon konuşması iş görür" ifadesini kullandı. “Bir Günlük Barış” projesinin (Peace One Day) kurucusu Jeremy Gilley ise teklif gerçeğe dönüşmese dahi 21 Eylül konusunda farkındalık yarattığı için büyük memnuniyet duyduğunu dile getirdi.

Haberturk

Editör: TE Bilisim