Ekonomi ve Maliye Bakanı Berat Albrak katıldığı bir programda önemli açıklamalar yaptı.

Milli istihdam kapsamında 2019 yılında 2,5 milyon kişi işe yerleştirileceği müjdesi geldi. Bakan Albayrak, Yerel seçimler kapsamında aday tanıtım toplantısına katıldı ve burada bazı açıklamalar yaptı.

2019 YILINDA 2.5 MİLYON İSTİHDAM!

Ekonomik büyüme ve kalkınmanın sürdürülmesi için yapılan çalışmalar doğrultusunda istihdam artırıcı politikalar uygulanmasına devam edileceğini açıklayan Bakan Albayrak, geçtiğimiz yıl başlatılan milli istihdam kapsamında işe yerleştirilme sayısı 1 milyon 257 kiş ile rekor seviyeye çıktığı ifade edildi. Diğer yandan 2019 yılında yapılacak istihdamlarda tüm hızıyla devam edecek. Ekonomi ve Maliye Bakanı Berat Albayrak yaptığı açıklamalarda Belirlediğimiz stratejiler doğrultusunda çalışmalarımıza başladık. 2019 yılında 2.5 milyon yeni istihdamı hayata geçireceğiz. Bugün Türkiye istihdam alanında devrimi yaşadığı bir günü yaşıyor." dedi.

47 BİN PERSONEL ALINIYOR!

Kamu ve özel firmalara yapılan alımlarda İŞKUR üzerinden 25 Şubat tarihi itibari ile 47 bin 713 açık iş sayısı bulunuyor. Kamu kurumlarına askeri personel alımı, uzman meslek personeli ile memur alımları da tüm hızıyla devam ediyor. İşin olsa okuyucularına gelişmelerden ve memur personel alım ilanlarından anında haberdar etmekteyiz. İşin olsa mobil uygulaması ve sosyal medya siteleri üzerinden gelişmeleri anında öğrenebilirsiniz.

Sosyal medya hesapları;

Instagram Hesabı

Facebook Grubu 

Mobil uygulamalarımız;

Android Uygulama 

İOS Uygulama 

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim