Türkiye genelinde taşeron olarak istihdam etmek olan yüz binlerce işçi taşeron yasası kapsamında kamu kurumlarına geçecektir. Hangi işçilerin kadro almaya uygun olduğuna dair açıklamalar taşerona kadro başvuru sonuçları ile açıklanmıştı.

Buna göre şimdi taşerona kadro başvuru sonuçlarında olumlu yanıt alan adaylar sınava girecek ve girdikleri sınavdan en az 50 ile üzerinde puan alması gerekmektedir. Hangi kurumların taşerona kadro sınav tarihlerini açıkladığı merak ile beklenirken Maliye Bakanlığı ve Adli Tıp Kurumu başkanlığından açıklama geldi. Tarihler açıklandı.

SINAV TARİHLERİ AÇIKLANDI

Maliye Bakanlığı ile Adli Tıp Kurumu Başkanlığı resmi internet sitesi aracılığı ile yaptığı duyuru sonucunda taşerona kadro sınav tarihlerinin açıklandığı belirtildi. Adli Tıp Kurumu Başkanlığı isim isim hangi adayın nerede saat kaçta sınava gireceğini belirtirken Maliye Bakanlığı adayların hangi yolları izleyeceğini belirtti.

Peki adaylar taşerona kadro sınavına ne zaman girecek? Buna göre İşin Olsa ekibi tarafından aşağı bölüme eklenen Maliye Bakanlığı ve Adli Tıp Kurumu Başkanlığı taşerona kadro sınav tarihleri linkleri aracılığı ile sizlerde taşerona kadro sınav tarihi hakkında kendinize ait bilgi edinebilirsiniz.

ADLİ TIP KURUMU DUYURUSU

MALİYE BAKANLIĞI DUYURUSU

Editör: TE Bilisim