Ülkemizde taşeron olarak istihdam etmekte olan bir milyona yakın kişi yaklaşık olarak birkaç senedir kadro bekliyor. Hükümet ve Bakanlıklar ortak çalışmalar yürüterek taşeron işçilerine kadro vermek istiyor ancak bir türlü beklenilen açıklama yapılmadı.

Taşeron işçilere kadro ne zaman verilecek derken uzun süredir konu hakkında açıklama yapılmamıştı sununda Maliye Bakanı Naci Ağbal'dan taşeron işçilere haber verildi. Peki Bakan Naci Ağbal ne açıklamasında bulundu? Taşerona kadro verilecek mi? Kadro ne zaman verilecek işte yapılan açıklamalar.

Bakan: İŞİN İÇİNDEN ÇIKAMADIK

Maliye Bakanı Naci Ağbal gündem başlıkları hakkında değerlendirmeler yaparken taşerona kadro hakkında da önemli ifadeler de bulundu. Konu hakkında çalışmaların yapıldığı ancak bir türlü işin içinden çıkamadıklarını belirten Maliye Bakanı Naci Ağbal yine de taşeron işçileri umutlandırdı.

TATLIYA BAĞLAYACAĞIZ KADRO GELİYOR!

Maliye Bakanı Naci Ağbal tarafından yapılan açıklama ile bir milyona yakın taşeron işçiye kadro verileceği ve konunun tatlıya bağlanacağı söylenirken çok uzak değil ancak yakın bir dönemde çalışmaların sona ereceğini belirtti. Buna göre hükümet ve bakanlıklar konu hakkında görüşmelerine devam etmekte olup en kısa süre içerisinde taşeron işçilerine kadro verilmesi bekleniyor. Bilindiği üzere daha önce yapılan açıklama da taşeron işçilere kadro konusunun sonbahar da görüşüleceği de açıklanmıştı.

TÜM DETAYLARI BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim