Bilindiği üzere geçtiğimiz haftalarda Devlet Personel Başkanlığı tarafından yapılan duyuru da Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumunun kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere toplam 94 kişilik personel alımı gerçekleştireceği duyurulmuştu.

Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu 94 personel alımı ilanı müracaatlarının sona ermesi ile adaylar alımların ne zaman sonuçlanacağını merak etmekteydi. Sonunda Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu cephesinden yapılan açıklama ile alım yapacakları 94 kişilik personel alımı başvuru sonuçlarının açıklandığı müjdelendi.

İSİMLER İLAN EDİLDİ

Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu tarafından yapılan duyuru ile 94 kişilik alım ilanının sonuçlandığı belirtildiği gibi hangi pozisyonlar için hangi adayların yerleştiği konusunda da bilgi verildi. Buna göre ilgili tablolarda isimlerini gören adaylar 5 Mayıs 2017 tarihine kadar gerekli evrak ve belgeleri duyuru metninde yer almakta olan adrese göndermesi gerekmektedir.

SINAV DÜZENLENECEK

Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumuna iletilecek olan belgelerin incelenmesinin ardından hangi adayların sınava katılabileceği belirlenecek ve uygun bulunan adaylar ile iletişim kurularak adaylar sınava çağrılacak. Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu 94 personel alımı ilanı sınavında başarılı olan adayların ilgili pozisyona ataması yapılacaktır. Adayların yerleşip yerleşmediği ve pozisyonlara göre en düşük - en yüksek Kamu Personeli Seçme Sınavı puanını görmek için aşağıda ki linki takip etmesi gerekmektedir.

SONUÇLAR İÇİN TIKLAYINIZ

MKE PERSONEL ALIM VE HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ