Ülkemizin ve dünyanın en büyük giyim mağazaları arasında yer alan ve bir çok alanda yaptığı yatırımlar ile gündeme gelmekte olan LC Waikiki bugün yayımladığı resmi duyuru ile çok önemli bir karar aldı. Alınan kararın Corona Vürüs yani bilimsel ismi ile COVİD-19 neden olduğu belirtildi.

Tüm Mağazaları Kapatıldı

LC Waikiki tarafından kamuoyuna paylaşılan görsel mağazaların corona virüsü  sebebi ile hem çalışanların sağlığı hemde alışveriş yapan tüketicilerin sağlığını korumak adına kapatılma kararının alındığı belirtildi. Pek mağazalar ne zaman açılacak, ne zamana kadar kapalı kalacak, LC Waikiki'den nasıl alışveriş yapılacak.

Alışveriş Yapılacak Tek Nokta Var

LC Waikiki tarafından yapılan duyuruda alışverişlerin mağazaların kapalı kaldrığı süre boyunca sadece internet üzerinden açık olacağı belirtilirken ürün almak isteyenlerin internet sitesi üzerinden alışverişlerine devam edeceği belirtildi.

Buna göre LC Waikiki alışverişleri tekrar ne zaman mağazalarda başlayacak bilnmiyor ancak en az birkaç hafta mağazaların kapalı kalması ve virüsün hale geçmeme durumunda ise bu sürenin uzayabilmesi tahmin edilmektedir.

Editör: TE Bilisim