Las Vegas katliamı'nda ölü sayısı her geçen saat artıyor. Lasvegas’ta bulunan  ünlü Mandalay  bay otelinin yanında yapılan müzik Festivali'nde katliamı yaşandı. Yaşanan katliamda ölü sayısı sürekli artıyor.

Las Vegas katliamı'nda ölü sayısı 50'ye çıktı.

Amerika Birleşik Devletleri'nin Las Vegas kentinde düzenli olarak yapılan müzik festivallerinin birinde katliam yaşandı. ünlü Mandalay Bay Casino  yakınlarında yapılan müzik Festivali'nde açılan silahlı Ateş sonucunda ilk gelen bilgilere göre 50 kişi hayatını kaybederken 200'den fazla kişi ise yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Mandalay Bay’ın 32. katında Otomatik silahlar müzik Festivali'nde bulunan 50 kişiye öldürdüğü öğrenilen Stephen Paddock’u Polis ekipleri otel odasında öldürdüler. Olaydan sonra Las Vegas Şerifi Joseph Lombardo,”Yalnız Kurt “tarzı bir saldırı olduğunu ve öldürülen saldırganın ilk belirlemelere göre herhangi bir örgütle alakası olmadığını düşündüklerini belirtti.

Olaydan sonra Las Vegas Şerifi Joseph Lombardo,  otel odasında öldürülen şüpheli ile birlikte görülen bir Asyalı kadının yanı sıra Chrysler Pacifica ve Hyundai TucsonArka iki otomobilin arandığını söyledi.

Editör: TE Bilisim