Diyarbakır'ın Kulp ilçesinde kahreden haber geldi, 6 öğrenci öldü. 6 öğrenci Kur'an Kursu'nda Çıkan yangın sonucunda hayatını kaybettiği açıklandı işte detaylar.

Diyarbakır Kur'an Kursu'ndayangınçıktı. Diyarbakıryangın da 6 çocuk hayatını kaybetti.Son dakika Diyarbakır haberlerini sitemizden takip edebilirsiniz. Diyarbakır'ın Kulp ilçesinde iki katlı binada çıkanyangında 6 çocuk yaşamını yitirdi, 3 çocuk yaralandı. Alınan bilgiye göre, Karaağaç köyünde iki katlı binada sabaha karşı elektrikli sobanın devrilmesi sonucu çıktığı tahmin edilenyangında M.B, S.A, S.S, S.Ç, Ş.K. ve N.B. hayatını kaybetti. Yaralanan M.B, A.T. ve M.M.B, Dr. Abdullah Biroğul Devlet Hastanesine kaldırıldı.

PENCEREDEN ATLADI
Saat 01.30 sıralarında çıkanyangın, bir öğrencinin Kur’an kursu penceresinde atlayarak köylülere haber vermesiyle söndürüldü. Köylüler itfaiyeyi ve ambulansı çağırdıklarını, ancak itfaiye ve ambulansın 3,5 saat sonra köye ulaştığını ifade ederek,yangını kendi imkanları ile söndürdüklerini söyleyerek tepki gösterdiler.