Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından geçtiğimiz aylarda yapılan duyuru ile 200 kütüphaneci, 100 arkeolog ve 100 müze araştırmacısı memur personelleri alımı yapılacağı duyurulmuştu. Söz konusu 400 kişilik personel alımı ilanına müracaatlar tamamlanmış ve Mart ayında adaylar sözlü sınavlara çağrılmıştı.

Kütüphaneci pozisyonu için 20-25 Mart 2017, Arkeolog ve Müze Araştırmacısı pozisyonu için de 20-22 Mart 2017 tarihlerinde sözlü mülakatlar gerçekleştirilmişti. Söz mülakatların gerçekleştirilmesi ile adaylar bir aydan fazla süredir Kültür ve Turizm Bakanlığı 400 memur alımı sonuçlarının açıklanması beklenirken sonunda müjdeli haber geldi ve Kültür ve Turizm Bakanlığı 400 memur alımı sonuçlarını açıkladı.

ATANAN İSİMLER DUYURULDU

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından yapılan açıklama ile sözlü mülakatlara göre ilgili kadrolara atananların isimlerinin duyurulduğu belirlenirken kütüphaneci pozisyonu için 200 atanan isim ve 96 yedek, arkeolog pozisyonu için 100 atanan isim 50 yedek ve müze araştırmacısı pozisyonu için 100 atanan isim 20 yedek isim belirlendi.

ATANAN ADAYLARIN YAPACAKLARI

Kültür ve Turizm Bakanlığı 400 kişilik memur alımı sonuçları açıklandı. Peki ataması yapılan adaylar ne yapmalıdır? Buna göre ataması yapılan adayların 15 Mayıs 2017 tarihine kadar aşağı da verilmiş olan ilanlarda ki linke gerekli belgelerini iletmesi gerekmektedir. Bu belgeler askerlik belgesi, mal bildirim belgesi, adli sicil kaydı, ikmaetgah vb. gibi belgelerdir.

MÜZE ARAŞTIRMACISI ATAMASI İÇİN TIKLAYINIZ
ARKEOLOG ATAMASI İÇİN TIKLAYINIZ
KÜTÜPHANECİ ATAMASI İÇİN TIKLAYINIZ
Editör: TE Bilisim