Kültür Ve Turizm Bakanlığı 263 Personel Alacak
Kültür Ve Turizm Bakanlığı 1 Temmuz 2015 tarihinde yaptığı duyuruya göre bünyesinin personel ihtiyacını gidermek için sözleşmeli personel alımı yapacak. Kültür Ve Turizm Bakanlığı 238 adet Diğer Teknik Personeli, 9 adet Mühendis, 1 adet Şehir Plancısı ve 7 adet Tekniker olmak üzere toplamda 263 personel alacak. Alınacak olan personeller tüm Türkiye genelinde bir çok ilde gerçekleşecek.
Kültür Ve Turizm Bakanlığı alacağı personellerden, 2014 yılına ait Kamu Personeli Seçme Sınavına girmiş olmak ve Arazi ve şantiye şartlarında çalışmaya engel hali bulunmamak şartı ile alacaktır. Ayrıca her pozisyon içinde ayrı ayrı özel şartlar aranmaktadır.
Diğer Teknik Hizmet Personelinden, Yükseköğretim kurumlarının ilgili bölümlerinden (Arkeoloji, Sanat Tarihi, Antropoloji, Hititoloji, Etnoloji, Sümeroloji) lisans düzeyinde mezun olmak şartı aranmaktadır. 
Tekniker Pozisyonu için, Yükseköğretim kurumlarının ilgili bölümlerinden en az önlisans düzeyinde mesleki teknik eğitim mezunu olmak şarı aranmaktadır.
Mimar, Mühendis, Şehir Plancısı pozisyonları için ise, Yükseköğretim kurumlarının ilgili bölümlerinden lisans düzeyinde mezun olma şartı aranmaktadır. 
Ancak belirtilen bu şartlara uygun adayların başvuruları onaylanacaktır. 
Başvuruda bulunacak olan adaylar temin edilen başvuru formunu eksiksiz doldurarak, istenilen başvuru belgeleri ile birlikte başkanlığa elden teslim edilmelidir. Veya posta ile göbderillmelidir, fakat posta ile yapılan başvurular 15 Temmuz 2015 tarihi mesai bitimine kadar gönderilmelidir, aksi taktirde başvurular onaylanmıyacaktır. Başvurularınızı Çiğdem Mah. Muhsin Yazıcıoğlu Cad. No:50 100.Yıl-ANKARA adresinde bulunan Bakanlığımız Personel Dairesi Başkanlığına elden yapabilirsiniz. Başvuru formlarınızı ise Kültür Ve Turizm Bakanlığı resmi gov sitesinden temin edebilir veya adı geçen başkanlıktan alabilirsiniz.
Başvuru sırasında şu belgeler istenecektir;
1- Fotoğraflı Başvuru Formu,
2-Yükseköğrenim diploması/çıkış belgesi örneği,
3- Nüfus cüzdanının fotokopisi,
4 - 2014 yılına ait KPSS(B) sonuç belgesinin çıktısı. 
İlanın Tam Metnini incelemek için Buraya Tıklayınız.
Editör: TE Bilisim