Kredi Yurtlar Kurumu 3 Bin personel alımı başvuru sonuçları açıklandı. DPB'de açıklanan memur alımı başvurularının İŞKUR üzerinden tamamlanmasının ardından KYK yurtkur Yükseköğrenim Kurumu önemli bir açıklama yaptı.

Devlet Personel Başkanlığı tarafından açıklanan 3 Bin personel alımına başvuruların tamamlanmasının ardından Kredi Yurtlar Kurumu 3 Eylül tarihi itibari ile başvuru sonuçlarını bekleyen adayları ilgilendiren önemli bir duyuru yayımladı. Buna göre toplamda 3 Bin memur alımı için açıklanan duyurunun detayları şu şekilde;

KYK SONUÇLARI AÇIKLANDI;

Yükseköğrenim Kurumu Yurtkur tarafından açıklanan sonuçlarda güvenlik görevlisi, Bakım ve Onarım personeli, İklimlendirme Görevlisi, Kaloriferci, Temizlik kadrolarındaki alımlar İŞKUR üzerinden alındı. Sonuçları aşağıdaki bağlantı üzerinden öğrenilebilecek. Adayların sonuçlara itiraz edebilmeleri için 7 günlük bir süre bulunuyor. Adayların yaptıkları itiraz sonuçları sınav kuruluna ulaşmasının ardından 10 gün içinde açıklanacak.

Sonuçların açıklanmasının ardından Gençlik ve Spor Bakanlığı Yurtkur resmi internet sitesinde yaşanan yoğunluk nedeniyle erişim bir süre yapılamadı. Adayların başvuru sonuçlarını ve sözlü sınava katılacak adayların listesine aşağıdaki linki doğrudan tarayıcıdan açarak erişebilirler.

http://yurtkur.gsb.gov.tr/Public/Edit/images/KYK/DUYURULAR/2018/Agustos/Sozlu_Sinava_Katilacak_Aday_Listesi_.rar

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim