2018 yılına girilmesi ile birlikte farklı kamu kurumları açık pozisyonları için memur ve personel alımları gerçekleştirmeye başladı. Buna göre bu sene Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Kurumu KYK'nın da çok sayıda pozisyon için personel alımı gerçekleştirmesi bekleniyor.

Geçtiğimiz haftalarda yapılan açıklamalar ile Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Kurumu KYK'nın 100 bin 900 (10900) memur alımı yapacağı öğrenilmişti. Peki Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Kurumu 10 bin 900 memur alımı ne zaman yapılacak, konu hakkında her hangi bir açıklama yapıldı mı ve tarihler belli oldu mu?

10 BİN 900 MEMUR ALIMI YAPILACAK

Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Kurumu kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere toplam 10 bin 900 memur alımı yapılacak. Peki 10 bin 900 memur alımına ilişkin her hangi bir bilgi yok ancak önümüzdeki süreçde konu hakkında Gençlik ve Spor Bakanlığının ya da KYK'nın kamuoyuna açıklama yapması beklenmektedir.

ALIMLAR NE ZAMAN YAPILACAK?

Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Kurumu 10 bin 900 (10.900) memur alımı yapacak. Peki memur alımları ne zaman yapılacak? Alımlar için halen bir tarih verilmedi. En yakın alımların ise önümüzdeki süreçte başlaması beklenmekte olup büyük bir ihtimal ile memur alımı kademe kademe gerçekleştirilecektir.

Editör: TE Bilisim