İçişleri Bakanlığı bünyesinde görevlerine devam etmekte olan Jandarma Genel Komutanlığı açık askeri personel pozisyonları için çok sayıda subay, astsubay, uzman erbaş ve çavuş alımları gerçekleştirmekte olup bu senede kesinti olmadan alımlar devam edecektir.

Buna göre subay, astsubay, uzman çavuş ve uzman erbaş rütbeli her sene on binlerce Jandarma Özel Harekat JÖH askeri personeli alımı gerçekleştirilmektedir. Peki bu sene Jandarma Özel Harekat JÖH alımı ne zaman yapılacak, tarihi duyuruldu mu? İşin Olsa ekibi olarak Jandarma Özel Harekat JÖH hakkında tüm detayları sizlere aktarıyoruz.

JÖH ALIMI NE ZAMAN YAPILACAK?

Jandarma Genel Komutanlığı profesyonel orduya geçiş sürecinde çok sayıda askeri personel alımları gerçekleştirmekte olup en yoğun rağbet kesinlikle Jandarma Özel Harekat JÖH sınıfı için yapılmaktadır. Peki JÖH alımları ne zaman yapılacak. Alımlar kademe kademe yapılacak olup ilk ilanların önümüzdeki haftalar içerisinde kamuoyuna duyurulması beklenmektedir.

JÖH ALIMINA KİMLER BAŞVURABİLİR?

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı ve erkek olmak, En az lise ve dengi okul mezunu olmak veya yurt dışındaki dengi okul mezunu olmak, 27 yaşını doldurmamış olma, Sözleşmeli erbaş ve er görevi yapanlar için yaş 29 yaşını tamamlamamış olmak, En az 164 cm boyuna sahip olma, Silah taşıma sorunu olmamak, Sağlığı yatkın olmak, JÖH alımı için komando olur sağlık raporu almak şartlarına adayların sahip olması gerekmektedir.

ASKERİ İLANLARI BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim