Ülkemizin dört bir yanında belediyeler halka hizmet vermeye devam etmekte olup açık olduğunu tespit ettiği kadrolar için atamalarına devam etmekte olup bir çok belediye ilanlarına açıktan atama yöntemi ile devam etmekte olup yeni yayımlanan ilanda Kamu Personeli Seçme Sınavı KPSS şartı olmadan en az ilköğretim mezunu 20 su açma ve kesme personeli alımı yapılacağı belirtildi. Peki adaylar müracaatlarını nasıl yapacak? Arana şartlar nelerdir?

Aranan Şartlar Nelerdir?

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yayımlanan ilan da 20 su açma ve kapatma personeli alımı yapılacağı belirtildi. İlgili ilana müracaat etmek için en az ilkokul mezunu olmak, erkek adaylar için askerlik ile ilişiği olmamak, her hangi bir sağlık sorunu olmamak ve adli sicili temiz olmak şartları aranmakta olup ilanda Kamu Personeli Seçme Sınavı KPSS şartı aranmamaktadır. Peki adaylar İzmir Büyükşehir Belediyesinin su açma ve kapatma personeli alımına nasıl müracaat edebilir.

Nasıl Başvuru Yapılır?

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yayımlanan ilana müracaat etmek isteyen adayların 19 Mart tarihinden başlayarak 21 tarihine kadar müracaatlarını izenerji.com.tr adresinde bulunmakta olan CV bölümüne yapması gerekmektedir. CV ile müracaatlarını yapılan adaylar değerlendirilmeye alınacak ve uygun olan adaylara dönüşler yapılacaktır.