İçişleri Bakanlığı bünyesinde bulunmakta olan Jandarma Genel Komutanlığı her yıl profesyonel orduya geçiş sürecine göre açık olduğu pozisyonlar için çok sayıda subay, astsubay, uzman erbaş rütbeli askeri personel alımları gerçekleştirmektedir.

Jandarma Genel Komutanlığının en yoğun rağbet gören sınıfları arasında yer almakta olan Jandarma Özel Harekat JÖH 2018 yılı için ne zaman yapılacak? JÖH alımı hangi tarihte yapılacak? Kamuoyuna konu hakkında bir duyuru geldi mi, resmi alım tarihi belli oldu mu?

JÖH ALIMI NE ZAMAN YAPILACAK?

Jandarma Genel Komutanlığı subay, astsubay, uzman erbaş rütbeli Jandarma Özel Harekat JÖH sınıflı askeri personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki JÖH alımı ne zaman yapılacak? Buna göre şu an her hangi bir tarih duyurusu verilmedi ancak en yakın süre içerisinde JÖH alımı ilanının kamuoyuna duyurulması beklenmektedir.

JÖH ALIMINA KİMLER BAŞVURABİLİR?

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı ve erkek olmak, En az lise ve dengi okul mezunu olmak veya yurt dışındaki dengi okul mezunu olmak, 27 yaşını doldurmamış olma, Sözleşmeli erbaş ve er görevi yapanlar için yaş 29 yaşını tamamlamamış olmak, En az 164 cm boyuna sahip olma, Silah taşıma sorunu olmamak, Sağlığı yatkın olmak, JÖH alımı için komando olur sağlık raporu almak şartlarına adayların sahip olması gerekmektedir.

JÖH ALIMINDAN HABERDAR OLMAK İSTER MİSİNİZ?
Mobil Uygulamamızı Buradan Takip Ediniz

Editör: TE Bilisim