Bilindiği gibi geçtiğimiz haftalarda Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile Sağlık Bakanlığı ve Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumunun kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere toplam 3 bin 890 sözleşmeli sağlık personeli alımı yapacağı duyurulmuştu.

Başvurular Mart ayının ilk haftası baladı ve başvurular Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi aracılığı ile yapıldı. Lise, önlisans ve lisans mezunlarına ait ayrı ayrı kadrolar için kontejanlar belirlendi. Başvuruların sona ermesi ile yerleştirme sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merak ile beklenirken sonunda müjdeli haber geldi.

KPSS 2017/3 Yerleştirme Sonuçları Duyuruldu

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi aracılığı ile yapılan Sağlık Bakanlığı ve Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumunun  3 bin 890 sözleşmeli sağlık personeli alımı yerleştirme sonuçlarının duyurulduğu belirtildi. Adaylar sorgulamalarını yapabilir.

SORGULAMA EKRANI

https://sonuc.osym.gov.tr/Sorgu.aspx?SonucID=4223

Yukarıda veriliş olan linki takip edecek olan adaylar Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezinin sonuç sayfası ile karşılaşacak. KPSS 2017/3 yerleştirme sonuçlarına girecek olan adaylar T.C. kimlik numaraları ve ÖSYM şifreleri ile sisteme giriş yapabilir.


Sisteme giriş yapan adaylar KPSS 2017/3 3 bin 890 sözleşmeli personel alımı yerleştirme sonuçlarını öğrenebilir. Atanan yani yerleşen adayların kurum ile irtibat kurması ve neler yapması gerektiği hakkında bilgi alması gerekmektedir. Tüm detaylar personelin atandığı kurum aracılığı ile adaya verilecektir.
Editör: TE Bilisim