Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından adaylara belirli süre zarflarına göre Kamu Personeli Seçme Sınavı yapılmakta olup adaylar bu sınavdan olabildiğince yüksek puan alarak merkezi atama ya da açıktan atama kapsamında kamu kurum ve kuruluşlarına yerleşmeye çalışmaktadır.

Buna göre 2017 yılının ikinci merkezi yerleştirme atamasının sonuçları Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından yeni yapılan duyuru ile öğrenildi. Buna göre KPSS 2017/2 merkezi yerleştirme ataması sonuçları açıklandı.

MEZUNİYETLERE GÖRE EN DÜŞÜK ATAMA PUANLARI

Lisans

KPSS 2017/2 merkezi atamasında en düşük lisans mezunu KPSS atama puanı kaçtır? 59,01240 atama puanı ile Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Bilgisayar İşletmeni İstanbul iline atama yapılmıştır.

Ön Lisans

KPSS 2017/2 merkezi yerleştirmesinde en düşük önlisans mezunu KPSS atama puanı nedir? 70,81794 KPSS puanı ile T.C. Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü Sürveyan pozisyonuna Adıyaman ili için atama yapılmıştır.

Ortaöğretim

KPSS 2017/2 merkezi atamasında en düşük ortaöğretim mezunu KPSS atama puanı kaçtır? 77,57655 KPSS puanı ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı teknisyen pozisyonu için Şırnak iline atama yapılmıştır.

Mobil uygulamamızı aşağıdaki bağlantılardan indirerek gelişmelerden sürekli olarak haberdar olun.

Android Cihazlar için Google Play'dan Buradan

İOS ( İphone ve İpad ) cihazlarına App Stroden Buradan

Editör: TE Bilisim