Tunceli Valiliğinden bugün güzel bir haberi paylaşılmıştı. Tunceli valiliği ilde şu ana kadar toplamda 8 vakanın buluğunu ve hepsinin iyileştiğini ve Koronavirüs kalmadığını açıklamıştı. O haberin ardından yeni bir paylaşım daha yapıldı ve Valilik vatandaşları uyardı.

PİK YAPAN İLLER;

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca geçtiğimiz gün MYK'da yaptığı sunumda İstanbul ilindeki vaka sayısının pik yaptığını ifade etmiş ve filyasyon sayesinde 1300 araç ile 3 kişilik ekip vakaları tek tek tespit ettiğini bu sayede İstanbul ilinden iyi haberler geldiğini ifade etti. Tunceli ilindeki gelişmede ise Valiliğin resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada; toplam vaka sayısının 8 olduğunu 8 kişinin daha önce iyileşerek hastaneden taburcu edildiğini, 1 kişinin de bugün taburcu olmasının ardından Tunceli ilinde Koronavirüs hastasının kalmadığını ifade etmişti.

1 YENİ POZİTİF VAKA;

Valilikten yapılan açıklamada "Sevgili Tunceliler dün 8 pozitif vakanın 8'i de taburcu olduğunu yazmıştık. Bugün maalesef 1 pozitif vakamız çıktı ve tedavisi devam ediyor açıklaması geldi.