Türkiye genelindeki koronavirüs vaka sayılarının artışına neden olan en önemli sebep alınan önlemlere uymamak olduğu iuzmanalar tarafından açıklanıyor. Düny genelinde pandemi oalrak ilan edilen ynei tip Koronaivirüsd Covid-19'a karşı eğlence merkezlerine yönelik bazı tedbirler alınıyor. Fakat kurallara uymamakta ısrar eden vatandaşa da idari ve adli yaptırımlar uygulanıyor.

KORONAVİRÜS PİSTTE OLABİLİR!

İstanbul'da eğlence mekanlarından birinde müşterler dans etti ve göbek attı. Koronavirüs salgın önlemlerinin hiç birine uyulmayan mekanda sosyal mesafenin hiç bir şekilde uyulduğı görüldü. Görüntüler sosyal medya üzerine paylaşılması üzerine işletemeye de ceza kesildi. Gerdan kırıp çılgınca eğlenen ve dans eden vatandaşların bahanesi ise bir doğum günü kutlaması olarak açıkladı. 

CEZA KESİLDİ;

Eğlence kulübünde görüntülerin sosyal medya üzerinde yayılması üzerine müzik eşliğinde doğum günü kutlamasına ceza kesildi. Adli ve idari soruşturması başaltıldı. Beşiktaş Kaymakamlığından idari para cezası kesildiği açıklandı. Ayrıca işletemede kural ihlallerinin ısrarla devam etmesi üzerine yeniden idari para cezası kesildiği açıklandı.