Sabah Gazetesi yazarı olan Şebnem Bursalı bugünkü köşe yazısında Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yapptmış olduğu röportaj hakkında detayları aktardı. Şebnem Cumhurbaşkanı Erdoğana Salgının ne zaman biteceğini, Salgının Başladığında alınan tedbirleri, Şu anki durumu, Sokağa Çıkma yasağını sordu ve Cumhurbaşkanı tarafından gelen cevaplar şöyledir.

2 BİN 500 YATAK KAPASİTELİ YENİ SAHRA HASTANESİ KURULDU!

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Şebnem Bursalı yaptığı görüşmede Erdoğan Şu Sözleri söyledi; " Sancaktepe ve Atatürk Havalimanı'nda yapımı devam eden 2 bin 500 yatak kapasiteli sahra hastanelerini de hatırlattı ve bunun yanı sıra Türkiye genelinde yatak kapasitesi ile ilgili hiçbir sıkıntımız olmadığını söyledi."

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI OLUMLU SONUÇLAR VERİYOR!

Cumhurbaşkanı erdoğan sorulan sorulara cevap vermeye başlamadan ilk önce " En başından bu yana son derece titizlikle ve profesyonelce yürütülen önlem ve alınan kararların sonuç vermeye başladığını söyledi. Tedbirlerin yanı sıra, sokağa çıkma kısıtlamasının da bu olumlu sonuçta önemli katkı yaptığını ve vatandaşların evde kalmasından duyduğu memnuniyeti de belirtti." diye yazıldı. Yazar Şebnem sorularına devam etti ve maske ve dünya hakkında bilgiler paylaşıldı.

MASKE, TULUM VE ELDİVEN SIKINTIMIZ YOK!

"Maske, tulum ve eldiven ile her tür tıbbi gereç ile ilgili dünya ülkeleri ile mukayese bile edilmeyecek bir üstünlüğümüz olduğunu da hatırlatan Başkan Erdoğan; bu hafta ve önümüzdeki hafta uygulanacak sokağa çıkma kısıtlaması ile birlikte salgında çok önemli bir eşiğin aşılacağının beklendiğini de söyledi."

KORONA KABÜSÜ NE ZAMAN BİTECEK!

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Şebnem Bursalı yapmış olduğu görüşmede korona virüsünün ne zaman biteceği hakkında sorusu milyonları sevinidiriyor. Cumhurbaşkanı erdoğan korona kabüsünün Ramazan'da biteceğini ve ramazan bayramında çifte bayram yapacağımuzu belirtti. 

Ayrıca Ramazan Bayramı bu hafta Cuma Günü başlayacak ( 24 Nisan 2020 ) . Ramazan bayramı ise 24 Mayıs 2020 tarihinde yapılacak. 

HALKIMIZ BİR AY SOKAPA ÇIKMA YASAĞI İSTİYOR!

Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamalar sonucunda halkımızın tepkisi farklı yönlerde oldu. Yapılan yorumlarda salgının geçmeyeceğini ve bir kısmı sokağa çıkma yasağı yapılması yönünde yer aldı.

Ramazan Bayramı boyunda 1 ay sokağa çıkma yasağı ilan edilmesi durumunda salgın mutlaka geçecektir. Bu yönde Erdoğan veya İçişleri Bakanlığı tarafından herhangi bir açıklama yapılmadı.

YAPILACAK AÇIKLAMALARDAN HABERDAR OLMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMASINI İNDİRMEYİ UNUTMAYINIZ.

Editör: TE Bilisim