Konya'da iki aile tarafından çıkan silahlı çatışmada  22 yaşındaki genç hayatını kaybetti. Alınan bilgiye göre yıllar önce çocukların yapmış olduğu kavgayı yıllar sonrada devam ettiren iki aile yeniden tartıştılar, tartışma sonucunda çıkan kavgada Eray Dakım hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı. 

1 KİŞİ ÖLDÜ

Olay, saat 08.30 sıralarında merkez Karatay ilçesi Akçeşme Mahallesi Kerimler Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, kapı komşusu olan Dakım ve Taş aileleri arasında yıllar önce çocukların kavgası nedeniyle husumet başladı. İki aile aralarındaki husumet nedeniyle son dönemlerde birkaç kez tartışıp, kavga etti.

AV TÜFEĞİYLE ATEŞ ETTİ

Dün de iki ailenin kadınları kavga etti. Bugün sabah ise iki aile arasında yeniden çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Eray Dakım ile 22 yaşındaki Bulut Taş, birbirlerinin üzerine av tüfeğiyle ateş açmaya başladı. Açılan ateş sonucu kuaförlük yapan Eray Dakım göğsünden, karşı taraftan 25 yaşındaki Aynur Taş da vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden saçmalar sonucu yaralandı. Yaralı Eray Dakım, kaldırıldığı Mevlana Üniversitesi Hastanesi'nde yapılan tüm müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi. Aynur Taş da Meram Eğitim Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Bulut Taş, ağabeyi 26 yaşındaki Cüneyt Taş ve babası 51 yaşındaki Mustafa Taş, polis tarafından gözaltına alındı. Polis olayın yaşandığı caddeyi trafiğe kapatarak incelemelerde bulundu. Soruşturma sürüyor.

Editör: TE Bilisim