Ülkemizde yıllardır devam eden ve Kenan Işık ile bütünleşmiş şu anda Kenan İmirzalıoğlu tarafından sunulan Kim Milyoner Olmak İster büyük bir beğeni ile devam etmektedir. Genci, yaşlısı, doktoru, hakimi, öğretmeni, işsizi herkesin katılabildiği, ailecek sevilen program ATV'de yayımlanmaya devam etmekte olup Türkiye geneli yoğun rağbetlerin olduğu bir programdır. Peki Kim Milyoner Olmak İster'e nasıl başvuru yapılır, Kim Milyoner Olmak İster aranan şartlar nedir, başvuru formu ve diğer detayları açıklıyoruz.

Nasıl Başvuru Yapılır?

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına katılmak ister misiniz? Eğer cevabınız evet ve Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumu ile mücadele etmek istiyorsanız öncelikle https://www.atv.com.tr/milyoner/form linkine giriş yapmanız gerekmektedir. Bu linkte katılım formunu bulabilirsiniz.

İlk olarak hemen yukarıda yer almakta olan resim yükle seçeneği aracılığı ile vesikalık tarzında resminizi yüklemeniz gerekiyor. Ardından aşağı bölümde isim soy isim, T.C. şehir, doğum yeri, doğum tarihi, memleket, mezun olduğunuz okul, çalıştığınız pozisyon, hobileriniz, medeni durumunuz vb. gibi şeyleri sorulduğu uzun bir form bulunmaktadır. Bu formdaki bilgilerin tamamını eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurmanız gerekmektedir.

Tüm formda yazan bilgileri doldurduktan sonra en aşağıda yer alan Gönder butonuna basmanız gerekmektedir. Gönder butonuna bastıktan sonra form ATV yöneticilerine ulaşacaktır. Şu anda Türkiye genelinden programa yoğun rağbet gösteriliyor ancak şanslı olan kimse onlar seçiliyor. Sizlerde şansınızı kullanmak için hemen Kim Milyoner Olmak İster programına katılabilirsiniz.