Karayolları Genel Müdürlüğü KGM geçtiğimiz sene 640 memur alımı ilanı yayımladığında en az ön lisans mezunları için kadro ayırmıştı. Bu alımdan sonra lise mezunu çok sayıda aday www.isinolsa.com ekibimize yorumlar aracılığı ile mesajlar göndererek lise mezunları için kadro ayrılmasını istediklerini duyurarak sesleri olmamızı istemişti.

2017 yılında başka bir ilan yayımlanmadı ve adaylar kalan 640 kişilik atamanın 2018 yılında yapılmasını beklerken İşin Olsa ekibi olarak bizlerde bu atamanın yayımlanması için konuyu sık sık gündeme getirdik ve 28 Mart tarihi itibari ile Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi ÖSYM aracılığı ile Karayolları Genel Müdürlüğü KGM kamuoyuna ilan yayımladı.

LİSE MEZUNUNA YİNE KADRO YOK!

Karayolları Genel Müdürlüğü KGM tarafından ilan yayımlandı ve 180 memur alımı yapacağı öğrenildi. Buna göre alımlar mühendis, mimar, büro memuru, şehir planlayıcısı ve tekniker kadroları için yapılacak. Yani başvuru yapacak olan adayların en az ön lisans mezunu olması isteniyor.

2017 yılında yapılan atamada lise mezunları için kadro ayrılmamıştı ve bu senenin KGM için ilk atama ilanında da lise mezunları için kadro ayrılmadı. Buna göre lise mezunu adaylar KGM'den kadro istiyor özellikle çok sayıda teknisyen pozisyonu için atamanın yapılmasını adaylar talep etmektedir.

İŞİN OLSA / ÖZEL HABER

Editör: TE Bilisim