Referandum da evet oyunun çıkması ile Cumhuriyet Halk Partisinde tekrar bölünmeler başladı. Basında CHP 5'e bölündü manşetleri atılırken CHP'nin yönetici kadrolarından da istifa haberleri gelmeye başladı.

CHP'de istifa haberlerinin çoğalması CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun istifa etmesini isteyen kişi sayısının da artması ile CHP adeta parçalara bölündü. Bugün ise gündeme son dakika olarak düşünen açıklama ile Kemal Kılıçdaroğlu'nun cuma günü istifa edeceği duyuruldu. Peki gelişmeler nelerdir?

KILIÇDAROĞLU İSTİFA MI EDİYOR

Şu anda Cumhuriyet Halk Partisi kanadından ve CHP milletvekillerinden Kemal Kılıçdaroğlu'nun istifa edeceğini doğrulayacak her hangi bir açıklama gelmedi ancak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi resmi Twitter hesabı aracılığı ile yaptığı açıklamasında ''Cuma günü Kılıçdaroğlu istifa ediyor, hayırlı olsun'' twettini atarak kafaları karıştırdı. Peki gerçekten Kemal Kılıçdaroğlu istifa edecek mi?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bundan önce ki yaptığı konuşmaların da her hangi bir istifa sinyallerini vermemiş ve görevine devam edeceği duruşunu sergilemişti. CHP kanadından bu haber doğrulanmadıkça henüz gerçek olup olmadığı bilinememektedir. Ancak CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun kardeşinin böyle bir paylaşım da bulunması kafaları tamamen karıştırdı.

TÜM HABERLER İÇİN TIKLAYINIZ