Geçtiğimiz haftalarda Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan yaptığı açıklamasında Karayolları Genel Müdürlüğünün bu sene içerisinde toplam bin 280 kişilik personel alımı yapacaklarını müjdelemişti. Bu haberin üzerine adaylar KGM'nin alım ilanı yayımlamasını beklemeye başladı.

Bakan PTT'nin personel alımı yapacağını duyurması ile PTT'den birkaç gün içerisinde alım ilanı yayımlanmıştı ancak Bakan Ahmet Arslan Karayolları Genel Müdürlüğünün personel alımı yapacağını duyurdu fakat halen personel memur alım ilanı yayımlanmadı.

ALIMLAR KESİN YAPILIR MI

Karayolları Genel Müdürlüğünün personel alımı yapacağını Bakan Ahmet Arslan müjdeledi. Peki alım kesin olarak yapılacak mı? Karayolları Genel Müdürlüğü bilindiği gibi Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığına bağlı ve müjdeyi Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan verdi.

Her hangi bir olağan üstü durum olmadığı sürece alımların kesin olarak yapılması beklenmektedi.

ADAYLAR TEK İLANDA ALIMLARIN YAPILMASINI İSTİYOR

Öte yandan alımların tek bir ilanda mı yoksa yıl sonuna kadar yayılarak mı yapılacağı bilinmiyor. Ancak Karayolları Genel Müdürlüğünün bin 280 kişilik memur personel alımının tek bir ilan altında yayımlanması ve alımların gerçekleştirilmesini istiyor.
Eğer tek bir ilan da alım yapılırsa alımlar referandumdan sonra yaz aylarına doğru yapılabilir. Ancak tek bir ilan olarak değilde parça parça alım ilanları yayımlanırsa önümüzde ki süreçler içerisinde Karayolları Genel Müdürlüğünün alım ilanı yayımlaması beklenmektedir.
Editör: TE Bilisim