Geçtiğimiz hafta Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi aracılığı ile yapılan duyuru da Karayolları Genel Müdürlüğünün kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere Kamu Personeli Seçme Sınavı 2017/4 atamaları ile toplam 640 memur alımı yapacağı duyurulmuştu.

Alım ilanına adaylar başvurularını 18 Nisan 2017 tarihine kadar yaptı ve ÖSYM tarafından 18 Nisan 2017 saat: 23.59'dan sonra Karayolları Genel Müdürlüğü 640 memur alımı başvuruları sona erdi. Adaylar başvuru sonuçlarının ne zaman açıklanacağını merak ederken sonunda müjdeli haber geldi ve KPSS 2017/4 640 memur alımı sonuçlarının açıklandığı duyuruldu.

SORGULAMA EKRANI

Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) 2017/4 640 memur alımı başvuru sonuçlarının açıklandığı Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından yapılan duyuru ile kamuoyuna ilan edildi. Peki adaylar sorgulama ekranı ile nasıl sonuçları öğrenebilecek.

https://sonuc.osym.gov.tr

Yukarıda belirtilmiş olan linki takip edecek olan adaylar Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Sonuç Sayfasına yönlenecektir. Buradan Karayolları Genel Müdürlüğü KPSS 2017/4 640 memur alımı linkini tıklayan adaylar ÖSYM şifreleri ve T.C. kimlik numaraları ile sisteme girmesi gerekmektedir.
Sisteme giriş yapan adaylar Karayolları Genel Müdürlüğü 640 memur alımına ilişkin ilgili kadrolara atanıp atanmadığını öğrenebilir. Sonuçlarda atandığını gören adaylar Karayolları Genel Müdürlüğü ile iletişim kurarak hangi evrakları müdürlüğe teslim etmesi gerektiğini öğrenerek bundan sonra ki işlemleri de hızlı bir şekilde yapabilir.