Geçtiğimiz aylarda Milli Savunma Bakanlığı Kara Kuvvetleri ve Özel Kuvvetler Komutanlığı tarafından hazırlanan ve kamuoyuna duyurulan bildiri ile subay alımı yapılacağı belirtilmişti. Subay alım ilanına göre müracaatlar tamamlandıktan sonra adaylara mülakatlar yapılacaktı.

Kara Kuvvetleri Komutanlığı subay alımı mülakatları 8 Şubat 2017 - 29 Şubat 2017 tarihlerinde yapılırken Özel Kuvvetler Komutanlığı subay alımı mülakatları 30 Ocak 2017 - 12 Şubat 2017 tarihleri arasında yapılmıştı. Adaylar mülakat sonuçlarının ne zaman açıklanacağı ve subay alımı başvuru sonuçlarının açıklanmasını bekliyordu.

SONUÇLAR AÇIKLANDI

Milli Savunma Bakanlığı Kara Kuvvetleri ve Özel Kuvvetler Komutanlığı alım yaptığı subay alımı başvuru sonuçları sonunda açıklandı. Alım ilanına bakmak isteyen adayların Kara Kuvvetleri Komutanlığının resmi internet sitesini kontrol etmesi gerekmektedir.

SONUÇ SORGULAMA

Milli Savunma Bakanlığı Kara Kuvvetleri ve Özel Kuvvetler Komutanlığı tarafından subay alımı başvuru sonuçlarına bakmak isteyen adaylar aşağıda ki linki takip edebilir.

Özel Kuvvetler Komutanlığı
https://pertem.kkk.tsk.tr/subay/takip/OKSubay/Sonuc.aspx

Kara Kuvvetleri Komutanlığı
https://pertem.kkk.tsk.tr/subay/takip/KKSubay/Sonuc.aspx


Yukarıda belirtilmiş olan linkleri takip edecek olan adaylar T.C. kimlik numaraları ile sayfada çıkan doğrulama kodlarını ilgili ekranlara girerek Özel Kuvvetler Komutanlığı ve Kara Kuvvetleri Komutanlığı Muvazzaf Subay alımı sonuçlarını öğrenebilir.
Editör: TE Bilisim