Ülkemizde görevlerine devam etmekte olan binlerce il, ilçe ve belde belediyeleri başta olmak üzere pek çok kamu kurumu bünyesinde görev yapmak üzere itfaiye eri memuru alımı gerçekleştirmektedir. İtfaiye eri alımlarına yoğun rağbet gösterilmekte olup İşin Olsa ekibimize bu konu hakkında sıklıkla sorular yöneltilmektedir.

İşin Olsa ekibimize gelen sorular üzerine sizler için kamuya itfaiye eri memuru alımlarının ne zaman yapılacağına yönelik detaylı bir bilgi vereceğiz. Bu içeriğimiz aracılığı ile itfaiye eri alımlarının ne zaman olacağına yönelik kafanızdaki sorular şekillenmiş olacaktır.

İTFAİYE MEMURU ALIMLARI NE ZAMAN?

Kamu kurumları itfaiye eri memuru alımlarını genel olarak merkezi atama ile gerçekleştirmektedir. 2018 yılının ilk merkezi ataması KPSS 2018/1 alımları 26 Haziran 2018 ile 5 Temmuz 2018 tarihleri arasında yapılacaktır. Yani bu tarihlerde mutlaka itfaiye memuru alımı yapılması beklenmektedir.

Öte yandan yine alımlar açıktan atama ya da İŞKUR üzerinden gerçekleştirilebilmektedir. Ancak açıktan atama ilanları ve İŞKUR ilanlarının da tamamını İşin Olsa ekibi olarak sizlere paylaşıyoruz. Lütfen sitemizi www.isinolsa.com ve sosyal medya hesaplarımızı takip etmeye devam ediniz. İtfaiye memuru alımları merkezi atama, açıktan atama ya da İŞKUR alımları ile yapıldığında bildirimler alarak başvurularınızı yapabilirsiniz.

İTFAİYE ERİ MEMURU ALIMI ŞARTLARI NELERDİR?
İtfaiye Memuru Maaşları Ne kadar?

İLAN YAYIMLANDIĞINDAN HABERDAR OLMAK İSTER MİSİNİZ?
Anlık Bildirim: Mobil Uygulamamızı İndirin
Sosyal Medyadan Bizi Takip Edin

Editör: TE Bilisim