Sağlık Sen Başkanı Metin Memiş kamuda çalışan memurlardan bazı kadrolarda görev yapanlara 3600 ek gösterge verilmesi ile ilgili önemli bir açıklama yaptı.

Geçtiğimiz günlerde Memur Sen Heyeti ile bilirlikte Cumhurbaşkanı yardımcısı Fuat Oktay'ı makamında ziyaret eden Sağlık Sen Başkanı Metin Memiş, burada tüm kamuda çalışan görevlilerin 3600 ek göstergeden yararlanması için herkese ek gösterge oranında artış yapılarak adalet sağlanması gerektiğini ifade ettiğini belirterek, 3600 ek gösterge konusunda önemli açıklamalar yaptı.

Sağlık Sen Başkanı Memiş, katıldığı Malatya Şubesi 5. olağan genel kurulunda gazetecilerin sorularına cevap verdi. Yaptığı açıklamada " Geçtiğimiz haftalarda, geçtiğimiz hafta içerisinde Cumhurbaşkanı yardımcımız Fatih Oktay Bey'i ziyaret ettik. Bu kapsamın genişletilmesi gerektiğini tüm çalışanların memuru ile hizmetlisi ile tüm çalışanlara ek gösterge oranlarında artırımı yapılarak adalet sağlanması gerektiğini ifade ettik. İnşallah bu süreci de değerlendirmek kaydıyla kimseyi mağdur etmeden herkese hakkettiği oranında ek gösterge oranında artırım yapılmasını talep edeceğiz" dedi.

Bilindiği gibi sağlık çalışanlarına, öğretmenlere, din görevlilerine ve polislere 3600 ek gösterge verileceği belirtilmişti. Tüm kamuda çalışan memurların 3600 ek göstergeden faydalanması gerektiğini açıklaması yapılmakta. Yeni gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.

Editör: TE Bilisim