Bulgar hükümeti tarafından tüm kehanetleri kalem alınan Kahin Baba Vanga bilindiği üzere korona virüsü bilmiş hatta tüm dünyayı etkisi altına alacağını söylemişti. O günlerde kimse umursamasa da şu anda korona virüs dünyayı etkisi altına aldı. Kahin Baba Vanga'nın 2021 yılı için tek bir kehaneti bulunmaktadır. Bulgar hükümeti tarafından kaleme alınan Kahin Baba Vanga kehanetine göre 2021 yılında dünyanın yörüngesi kayacak deniliyor. Peki Kahin Baba Vanga bunu da mı bildi. Çünkü bilim adamları yaptığı duyurusunda günlerin 24 saat sürmediğini belirtti.

Günlerimiz 24 Saat Sürmüyor

Bilim adamları aralıklarla yaptıkları açıklamalarda günlerin ne kadar sürdüğünü hesaplamakta ve bunları takvimlere yansıtmaktadır. Buna göre günlerimizin artık 24 saat sürmediği öğrenildi. Şu an için fazla bir kayma yok sadece günlerde 5'er saniyelik kısalma olduğu görülüyor. Ancak bunu 365 ile çarpıldığında hatta yıllar ile çarpıldığında insanların hayatlarından ciddi bir kayıp oluyor. Yoksa Kahin Baba Vanga bildi mi?

Kahin Baba Vanga Bunuda Mı Bildi?

Kahin Baba Vanga yörünge kayacak demişti. Eğer yörünge kayarsa Dünya ile Güneş arasında ki kütle çekim kanunu bozulur. Bu durum mevsimlerin bozulmasına, günlerin kısalması ya da uzamasına sebebiyet verebilir. Kuaterner dönemde her geçen sene buzul çağına doğru yaklaşıyoruz eğer Kahin Baba Vanga'nın yörünge kayacak demesinin tam kastı buysa bu kahinci bunları nereden biliyor?