Neredeyse tüm dünya ülkeleri tarafından bilinen Kahin Baba Vanga (31 Ocak 1911) hayattayken kaleme alarak tahmin ettiği kehanetleri Bulgar hükümeti tarafından saklanmış ve yapılan incelemeler neticesinde büyük olasılıkla tahminlerinin tuttuğu görülmüş ve sır perdesi çözülememişti. 16 yaşındayken yıldırım çarpması sonucu gözlerini kaybeden Kahin Baba Vanga'nın 2021 yılı kehanetleri büyük bir merak ile beklenirken 2021 yılında başımıza neler gelecek, 2021 yılı Baba Vanga kehanetleri sonunda açıklandı.

Korona'yı Bilmişti

Bulgar sporcu ve antrenör Neshka Stefanova Robeva tarafından yapılan açıklama da 73 yaşında onunla ziyaret ettiğinde kendisine Korona hepinizin üzerinde var olacak dediğini doğruladı. Buna göre kahin Baba Vanga daha öncede bir çok deprem, sel, felaket gibi olayları doğru tahminler ile bildi. Şimdi ise kahinin 2021 yılına yönelik yaptığı yorumlar öğrenildi. Peki neler bekliyor bizleri?

İşte 2021 Felaketleri

Kahin Baba Vanga'nın kaleme aldığı kehanetlerinde 2021 yılında dünyanın yörüngesinde kaymaların olacağı belirtildi. Peki bu ne anlama geliyor? Yörünge kayarsa dünyada neler meydana gelir?

Detaylı bir açıklama olmadığı için hangi anlamda söylendiği bilinemiyor ancak astronomi uzmanları tarafından yorumlar yapılıyor. İlk olarak dünyanın Güneş etrafında çizdiği yörünge kayabilir. Eğer böyle bir durum olursa Dünya ile Güneş arasındaki manyetik çekim kuvveti farklılaşabilir, bu durum deprem ve doğal afet olaylarını artırabilir. Yine manyetik alanda kaymalar olursa Doğu, Batı, Kuzay ile Güney pusulalarda bazı kaymalar meydana gelebilir ve Güneş'in doğuş açısı pusulalarda daha farklı gösterebilir.