Adnan Menderes Üniversitesi'nde sürekli olarak çalışacak işçilere 1400 TL promosyon verilecek. Bankanın belirlediği Banka Promosyon İhalesi’ Senato Salonu’nda gerçekleşti. İhale ADÜ internet sitesinden canlı bir şekilde yayınlandı. İhaleyi 1400 TL promosyon verme vaadi ile özel bir banka kazandı. Tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz.

9 BANKANIN KATILIMI İLE GERÇEKLEŞTİ

İhale herkese açık şekilde ADÜ resmi web sitesinden yayınlandı ve toplam 9 banka katıldı. ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan’ın yanı sıra Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Recai Tunca, Genel Sekreter Vekili Dr. Öğretim Üyesi Mustafa Aslan, Genel Sekreter Yardımcıları Göksel Baran ve Zeki Arı, Personel Daire Başkanı Ali Evdilek, ihalede yer aldı.

Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan ihale sonrasında yaptığı açıklamada "umut ediyorum ki hayırlısı olur. Banka ve personel adına umut ediyorum ki hayırlısı olur."

KADRO SONRASI PROMOSYON MÜJDESİ

ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan personel sayımızın önemli bir kısmını oluşturan sürekli işçilerimizin kadroya geçişinin ardından şimdi de promosyon müjdesi veriyoruz. Büyük bankalara katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.

Editör: TE Bilisim