Trabzon'un Arsin ilçesi'nde yaşayan genç imam  Osman Çukur, kaçırdığı sevgilisiyle Hakkari'de evlendi. Kız arkadaşının ailesinin evliliklerine karşı çıkmasından sonra Kaçarak görev yeri olan Hakkari'ye gelen Genç çift Hakkari'de geleneklere göre dünya evine girdiler.

HAKKARİ'DE EVLENDİLER

Trabzon'dan Hakkari'ye atanan 25 yaşındaki imam Osman Çukur, memleketinde gönlünü kaptırdığı 25 yaşındaki Semra Kazancı ile evlenmesine kızın ailesi karşı çıkınca, sevdiğini Görev yaptığı Hakkari'nin Durankaya Beldesi'ne kaçırdı. İmam Osman Çukur ve sevdiği kız için için köylüler, Hakkari geleneklerine göre unutamayacakları bir düğün yaparak çifti evlendirdi.

İLK GÖREV YERİNDE EVLENDİLER

Trabzon'un Arsin ilçesi'nde yaşayan ve 4 ay önce ilk görev yeri olarak Hakkari'nin Durankaya Beldesi Bağlarbaşı Mahalllesi amisine atanan imam Osman Çukur, memleketindeyken Trabzon'un Yomra ilçesi'nde oturan Semra Kazancı'ya gönlünü kaptırdı. Çukur, evlenmek için sevdiği kızı ailesinden istedi. Ancak ailenin bu evliliğe karşı çıkması üzerine imam Çukur, sevdiği Semra Kazancı'yla birlikte kaçmaya karar verdi. Bir hafta önce sevdiği kızı görev yaptığı Hakkari'nin Durankaya Beldesine getiren imam Çukur için görev yaptığı mahallede yaşayanlar hemen düğün hazırlıklarına başladı.

Editör: TE Bilisim