Devam eden korona salgını sebebi ile belirli aralıklarda Cumhurbaşkanı, Bakanlıklar ve Bilim kurulu ile bir araya gelinerek kabine toplantıları yapılıyor. Tüm Türkiye gözleri Kabine toplantısına çevirdi. Çıkacak yeni kararlar ile aşılama ve diğer detaylar belli olacak. Peki 16 Ağustos 2021 tarihi kabine toplantısı yapılacak mı?

KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN?

2 Ağustos ta yapılacak Kabine toplantısı yangın ve sel etkenleri sebbei ile ertelenmişti. 16 Ağustos 2021 tarihinde Bugün yapılacak olan kabine toplantısıda meydana gelen afetler sebebi ile tekrar ertelendiği bildirildi. Çıkan haberlere göre Kabine ilerleyen bir tarihte toplanacak.

GÜNDEM MADDELERİ BELLİ OLDU!

Herkesin merak ettiği Koronavirüs kararları gündeme düşmeye başladı. Gündemde aşılamada yaş sınır vardı vardı ancak az önce çıkan haber ile aşılama 15 ve kronik hastalığı olanlarda 12 yaşa düşürüldü. 4. Doz aşılara da izin verildi. Söz konusu Haber:Bakanlıktan Yeni Aşı Kararı Geldi! 15 ve 12 Yaş Üstü Olanlara Aşı Yapılacak!

Öte yandan Yüz Yüze eğitim konusu ele alınacak. Tüm ailelerin merakla beklediği Yüz Yüze eğitim başlayacak. Ancak aşılamanın etkisi ile kesin bir Eğitim Öğretim yılı için kabine toplanacak ve bu konuda kesin kararlar alınacak.

Editör: TE Bilisim