İçişleri Bakanlığı bünyesinde görevlerini sürdürmekte olan Jandarma Genel Komutanlığı profesyonel personele geçiş sürecinde çok sayıda askeri personel alımı ilanları yayımlamaya devam ediyor. Geçtiğimiz sene çok sık alım yapan Jandarma Genel Komutanlığı bu sene içerisinde henüz uzman çavuş ve uzman erbaş rütbeleri için her hangi bir ilan yayımlamadı.

Jandarma Genel Komutanlığının en çok personeli bulunan rütbe uzman erbaş, uzman çavuş rütbesidir. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından yapılan duyuru ile her sene 25 bin 30 bin aralığında askeri personel alımı yapılacağı belirtilmişti. Ancak bu sene uzman çavuş alımı ilanı yayımlanmadı peki alımlar ne zaman yapılacak?

ALIMLAR NE ZAMAN YAPILACAK?

Jandarma Genel Komutanlığı en az lise mezunları arasından uzman erbaş ve uzman çavuş alımı, en az ilköğretim mezunları arasından ise lojistik sınıflı uzman çavuş alımı gerçekleştirmektedir. Peki bu sene alımlar ne zaman yapılacak? Buna göre yılın ikinci yarısına girildi ancak henüz ilan yayımlanmadı. Öyle ki Jandarma Genel Komutanlığınca yakın zamanda ilanın hazırlanması ve kamuoyuna Jandarma Genel Komutanlığı personel temin bölümü üzerinden duyurulması bekleniyor. İlanın yakın süreç içerisinde yayımlanacağı ön görülmekte olup yayımlandığında bilgi sahibi olmak için hemen aşağı bölümden mobil uygulamamızı indirebilirsiniz.

İlan Yayımlandığında Haberdar Olmak İster Misiniz?
Anlık Bildirim Mobil Uygulama: İşin Olsa Mobil Uygulaması (Android - iOS)

Editör: TE Bilisim