İçişleri Bakanlığı bünyesinde bulunmakta olan Jandarma Genel Komutanlığı profesyonel orduya geçiş sürecinden dolayı sık sık askeri personel alımı ilanlarını kamuoyuna duyurur oldu fakat bir türlü Jandarma Özel Harekat JÖH alımı ilanı kamuoyuna duyurulmadı.

Buna göre geçtiğimiz 2017 senesinde sık sık Jandarma Özel Harekat Komando ilanları yayımlanır ve başvuruların birisi bittiğinde diğer başvuru duyuruldu. Fakat 2018 yılına girilmesi ile birlikte neredeyse Nisan ayı bitti ancak halen JÖH alımı ilanı kamuoyuna duyurulmadı. JÖH alımı ilanı ne zaman yapılacak?

İLANIN YAYIMLANMASI BEKLENİYOR

İçişler Bakanlığı yada Jandarma Genel Komutanlığından Jandarma Özel Harekat JÖH alımının ne zaman yapılacağına dair henüz bir bilgi yok. Buna göre ilanlarda yeni bir değişiklik yapılabilir. Bilindiği üzere alımlar hem asayiş hem JÖH yani komando sınıfı için yapılmaktaydı. Fakat pek çok aday JÖH ilanını beklediği için bundan sonraki alımlar İçişleri Bakanlığı talimatı ile asayiş ve JÖH alımları değiştirilebilir.

Jandarma Genel Komutanlığı Jandarma Özel Harekat JÖH alımlarında ek bir bilgi vermediği için adaylar alım ilanının JÖH olup olmadığını ancak bildiriyi okuduktan sonra öğrenebilmekteydi bu sebepten dolayı yeni ilanlar asayiş, JÖH ve lojistik olmak üzere üç farklı sınıfta yapılabilir. Bu gibi sebeplerden dolayı Jandarma Genel Komutanlığının halen JÖH alımı ilanını kamuoyuna duyurmadığı tahmin edilmekte olup bizlerde www.isinolsa.com ekibi olarak tüm ilanları siz değerli okurlarımız için takip ediyoruz. İlanlar yayımlandığında sizlere konu hakkında bilgi vereceğiz.

İLAN YAYIMLANDIĞINDAN HABERDAR OLMAK İSTER MİSİNİZ?
Anlık Bildirim: Mobil Uygulamamızı İndirin

Editör: TE Bilisim