İçişleri Bakanlığı Jandarma Genel Komutanlığı bilindiği üzere uzman çavuş alımlarını gruplara ayırmakta ve grup grup mülakatları tamamlamaktadır. 2019/1 uzman çavuş atama ilanında yoğun başvuru yapıldı ve 20 binlik ilan çıkıldı. Adaylar eşit şekilde gruplara bölündü ve mülakatlara alınmaya başlandı. Ancak uzun süre geçmesine rağmen halen 4. grup adayları mülakata çağrılmadı.

Adaylar 4. Grup Mülakatı İçin Tarih Bekliyor

Jandarma Genel Komutanlığı konu hakkında resmi olarak "Jandarma Genel Komutanlığının personel temin yetiştirme planları ve artan uzman erbaş ihtiyacı doğrultusunda başvuru kılavuzunda belirtilen esaslar dâhilinde sınava çağrılmayan adayların tamamının, müteakip dönemde yapılacak sınavlara çağrılması planlanmıştır." açıklaması gelmişti.

3. Grup Mülakatı Yapıldı

Jandarma Genel Komutanlığı en son 3. grup mülakatını 2 Eylül 2019 tarihinde gerçekleştirdi ve sıra 4. gruba geldi. Adaylar mülakatın biran önce yapılmasını talep etmekte ve resmi duyurunun gelmesi ile tarihin de kamuoyuna paylaşılmasını istemektedir.

Adaylar Twitter'da Buluşuyor!

Jandarmadan tarih bekleyen ve biran önce mülakatın yapılmasını isteyen adaylar Twitter üzerinden #jandarma4grupmulakatbekliyor hashtag'i ile bir araya geliyor ve istekleri, arzularını aktarıyor.

Herhangi bir gelişmeden haberdar olmak için  İşin Olsa Mobil Uygulamasını indirebilirsiniz. Uygulama tamamen ücretsiz ve sizin kolay kullanımını için hazırlanmıştır. Her gelişmeden anında haberdar olmak için,

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA