Hain darbe girişiminin birinci yık dönümünün gelmesi ilebirlikte yurt genelinde milyonlarcak işinin katılımları sayesinde etkinlikler başladı. Buna göre Türkiye'nin dört bir yanında şehitleri anma etkinlikleri yapılmaktadır.

15 Temmuz etkinliklerine en çok katılımların olduğu şehirlerden bir tanesi İzmir Büyükşehir Belediyesidir. Bilindiği üzere 15 Temmuz akşam saatinden sonra ulaşımın ücretsiz olarak duyurulması ile İzmir'de yapılan etkinliklere daha fazla kişinin katılmasına yarar sağladı. Peki 16 Temmuz'da İzmir Büyükşehir Belediyesi ulaşımı Otobüs, Metro, İZBAN ve Tramvay seferleri bedava ücretsiz olacak mı?

İZMİR ULAŞIM ÜCRETSİZ Mİ

İzmir Büyükşehir Belediye meclisi tarafından alınan ulaşımların ücretsiz olup olmayacağı kararı kamuoyuna duyuruldu. Buna göre İzmir ulaşımı otobüs, metro, İZBAN ve tramvay seferlerinin 15 Temmuz 2017 saat: 19.00 ile 16 Temmuz 2017 saat: 07.00 arasında ücretsiz olacağı duyuruldu.

Buna göre İzmirli halk sadece 15 Temmuz etkinliklerinden sabah saatlerinde ya da gece geç saatlerinde evlerine ücretsiz olarak dönebilecektir. 16 Temmuz 2017 saat: 07.00'dan sonra yapılacak olan tüm seferler ücretli olacaktır. İzmir genelinde yapılan 15 Temmuz etkinliklerine çok sayıda kişi katılmaktadır. Ancak İzmir Büyükşehir Belediyesinin 16 Temmuz'da otobüsleri ulaşımı ücretsiz yapmamasından dolayı şehirde yapılacak olan etkinliklere katılacak kişi sayısının azalmasına sebep olacaktır.

ANKARA'DA ULAŞIM ÜCRETSİZ Mİ
İSTANBUL'DA ULAŞIM ÜCRETSİZ Mİ

Editör: TE Bilisim