Türkiye geneli oy kullanma işlemleri tamamlandı ve oy sayımları yapılmaya başlandı. Sonucunun en çok merak edilen illerinden bir tanesi bilindiği üzere İzmir'dir. İzmir'de parti olrak genel de CHP'nin önde olduğu görülse de yine İzmir'de AKP ve MHP taraftarlarının da yoğun olduğu bilinmektedir. Liderler ve tüm Türkiye izmir referandum sonuçlarını büyük bir merak ile takip ediyor.

İZMİR REFERANDUM EVET HAYIR OY ORANLARI VE REFERANDUM SONUÇLAR

Evet: %37 (Yeni sonuçlar geldikçe süreli olarak güncellenecektir)
Hayır: %63 (Yeni sonuçlar geldikçe sürekli olarak güncellenecektir.)
Açılan Sandık Yüzdesi: %10 (Yeni sonuçlar geldikçe sürekli olarak güncellenecektir.)


TÜRKİYE GENELİ REFERANDUM SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ
ANKARA REFERANDUM SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ
İSTANBUL REFERANDUM SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Yukarı da belirtilmiş olan oy oranları ve açılan sandık yüzdesi sürekli olarak güncellencektir. Bu sayfa aracılığı ile sizlerde İşinOlsa ekibinin almış olduğu verileri sürekli olarak inceleyebilir ve İzmir referandum sonuçlarını canlı şekilde takip edebileceğiniz gibi yine İzmir evet hayır oy oralarını oy yüzdelerini de görebilirsiniz.
TÜM GÖZLER İZMİRDE
İzmir'de bulunan seçmen sayısının fazla olması ve İzmir'in tüm partiler için önem arz etmesinden dolayı liderler ve tüm seçmenler İzmir'i yakından takip etmeye devam ediyor. Bizlerde sizin için İzmir referandum sonuçlarını canlı takip etmekteyiz ve gelen sonuçları size yukarıda belirtilmiş olan panel aracılığı ile ileteceğiz. İşinOlsa aracılığı ile İzmir referandum evet hayır oy yüzdelerini görebilirsiniz.