Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan taşeron işçilere verilecek olan kadro açıklamalarının ardından yeni açıklamalar gelmeye devam ediyor. taşeron işçiler ne zaman kadroya alınacakları ve Bulundukları birimlere kadro verilip verilmeyeceğini merak etmeye başladı.

Taşeron işçilerin günlerdir Merak ettiği bu sorulara cevapları Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, açıklık getirdi. Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, TRT habere açıklamalar yaparak kadroya alınacaklara KİT’lerin dahi olup olmayacağı söyledi.Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek açıklanan bu kadrolara KİT’lerin dahil olması yanlış olur ifadesini kullandı.

KİT’lerin kadroya dahil edilmesinin son derece yanlış olacağını dile getiren Mehmet Şimşek, "Bunlara örnek vererek Türkiye Petrolleri ne iş yapacak, tabiki petrol çıkarır. Bunlar kimle rekabet ediyor Shell ile rekabet ediyor. Bunlar da olay herkesin bildiği üzere maliyet meselesi değildir. Bazı hizmetlerin aslında kaliteli bir şekilde ve daimi olarak arz edecek şekilde yerine getirilmektir. Özel sektörde çalışma hızlı ve verimli bir şekilde ilerlerken, bizler görüyoruz ki kamuda bu performans düşük bir şekilde ilerliyor"dedi.

Mobil uygulamamızı indirerek sürekli olarak Taşeron Haberlerinden haberdar olabilirsiniz.Mobil uygulamamızı aşağıdaki bağlantılardan indirebilirsiniz.

Android Cihazlar için Google Play'dan Buradan

İOS ( İphone ve İpad ) cihazlarına App Stroden Buradan

Editör: TE Bilisim