Şubat ayının son günlerinde İstanbullular hafta sonunu kar ile geçirdi. İstanbul’da okullar tatil mi diye soran öğrencilere müjdeli haberi İstanbul Valisi verdi. 25 Şubat kar tatili verilen illerden bir tanesi İstanbul oldu. Diğer illerdeki gelişmeleri de aktarmaya devam edeceğiz. 

İSTANBUL KAR TATİLİ;

Marmara bölgesi etkisi altına alan kar Tekirdağ, Çanakkale ve İstanbul illerinde etkili oldu. Yoğun kar yağının etkili olması nedeniyle sosyal medya üzerinden İstanbul Valisi  Ali Yerlikaya'ya, mesajlar atan öğrenciler attıkları twittler ile güldürdü. İstanbul Valisi  Ali Yerlikaya sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama ile yarın eğitime bir gün ara verildiğini ilan etti. Yapılan açıklama "İlimizdeki olumsuz hava koşullarının ve kar yağışının devam etmesi nedeniyle, temel eğitim ve ortaöğretim kurumlarımızdaki eğitime bir  gün süreyle ara verdik."Diğer illerde kar nedeniyle okulların tatil edildiği ilçelerde belli olmaya başladı.

TEKİRDAĞ, ÇANAKKALE, EDİRNE 25 ŞUBAT KAR TATİLİ VARMI;

Tekirdağ İli Demirköy İlçesinde 25 Şubat tarihinde bir gün eğitime ara verildi. İstanbul Çanakkale, illerinde okulların tatil edilip edilmeyeceği de sorulmakta. Hangi illerde okullar tatil edildi gelişmeler oldukça işin olsa ekibi olarak aktarmaya devam edeceğiz. Ayrıca yarın Türkiye genelinde hava durumu 

25 ŞUBAT HAVA DURUMU

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden açıklanan verilere göre Türkiye genelinde hava durumu yarın Marmara bölgesinde kar yağışlı görülmekte. Ankara 10 derece parçalı bulutlu, İzmir 11 derece parçalı bulutlu ve yağışlı, İstanbul 8 derece yağmur yağışlı görünürken kar yağışı Çanakkale, Edirne, Kırıklareli, Tekirdağ illerinde kar yağışı devam edecek.

Editör: TE Bilisim