Geçtiğimiz haftalarda Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile yayımlanan ilanda lise mezunu İstanbul Valiliği ve Kaymakamlıkları için 700 bekçi alımı yapılacağı belirtilmişti. 25 Şubat'ta sona eren başvurularda bekçi alım ilanı oldukça yoğun ilgi gördü. Adaylar ilçe emniyetleri aracılığı ile gerekli belgeler doğrultusunda başvurularını gerçekleştirdi.

Başvuruların ardından bir haftadan fazla süre geçti ve adaylar sonuçların açıklanmasını bekliyordu. Sonunda İstanbul Valiliği ve Kaymakamlıkları için alınan 700 bekçi alımı başvuru sonuçları açıklandı.

KAYMAKAMLIKLAR DUYURU YAYIMLADI

İstanbul Valiliği 700 bekçi alımı başvuru sonuçları için kaymakamlıklar resmi internet siteleri aracılığı ile duyuru yayımladı. Buna göre Üsküdar Kaymakamlığı ve Adalar Kaymakamlığı için bekçi alımı müracaatları sonuçları açıklandı.

Önümüzde ki günler ya da saatler içerisinde diğer bekçi alımı yapılan kaymakamlıklarında isim listesini resmi internet sitesi aracılığı ile yayımlaması beklenmektedir.

SORGULAMA EKRANI

Üsküdar ve Adalar Kaymakamlıkları bekçi alımı sonuçlarını duyurdu. Bu alım müracaatları hakkında bilgi edinmek isteyen adaylar;

Üsküdar Kaymakamlığı
http://www.uskudar.gov.tr/mahalle-bekcisi-sozlu-sinav-aday-listesi

Adalar Kaymakamlığı
http://www.adalar.gov.tr/adalar-kaymakamligi-carsi-ve-mahalle-bekcisi-alimi-ilk-muracaat-sonuclari-ve-sozlu-sinav-ilani


Yukarıda Kaymakamlıkların yayımlamış olduğu sözlü sınav isim listesi hakkında bilgi verilmiştir.

BÜTÜN SONUÇLAR AÇIKLANIYOR

En kısa süre içerisinde diğer alım yapan kaymakamlıkların da başvuru yapması beklenmektedir. Sizde hangi kaymakamlık için müracaat yaptıysanız kaymakamlığının resmi internet sitesine giriş yaparak sözlü sınav için isim listesinin yayımlanıp yayımlanmadığını sorgulayabilirsiniz.
Editör: TE Bilisim