Tüm Türkiye geneli referandum oylamaları yapıldı sandıklar kilitlendi ve sayımlar başladı. Sayımlar geldikçe evet - hayır oy oranlarının yüzdeleri belirlenmeye başlanıyor. Bilindiği üzere tüm Türkiye'nin gözü şüphesiz ki İstanbul'da çünkü İstanbul'dan gelecek olan oylar tüm Türkiye'yi yakından ilgilendirmektedir.

İSTANBUL REFERANDUM OYLARI - EVET HAYIR OY YÜZDESİ

Evet: %53 (Yeni sonuçlar geldikçe süreli olarak güncellenecektir)
Hayır: %47 (Yeni sonuçlar geldikçe sürekli olarak güncellenecektir.)
Açılan Sandık Yüzdesi : (Yeni sonuçlar geldikçe sürekli olarak güncellenecektir.)


TÜRKİYE GENELİ REFERANDUM SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ
İZMİR REFERANDUM SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ
ANKARA REFERANDUM SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Yukarıda ki oranlar yeni veriler geldikçe sürekli olarak güncellenecektir. Takipte kalarak İstanbul ilinde ki canlı referandum oylarını takip edebilir ve evet hayır oy yüzdeleri hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

SAYIMLAR YAPILIYOR

Tüm Türkiye geneli sandıklar kapandı ve referandum için sayımlar yapılmaya devam ediyor. Yeni veriler geldikçe il il paylaşımlar yapmaya devam edeceğimiz gibi yine tüm Türkiye geneli evet - hayır oy oranlarını ve referandum oylarını sizlere İşinOlsa sitemiz aracılığı ile aktaracağız. Bu haberimiz aracılığı ile ise İstanbul ili referandum oy oranları, referandum oy sonuçları ve evet hayır oy yüzdeleri hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Yeni evet hayır oy yüzdeleri geldikçe İstanbul referandum sonuçları sayfamız da güncellenecektir.