İstanbul'da kar yağışı salı gününe kadar devam edecek.
İstanbul'da günlerdir mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklıklar yerini soğuk havaya bırakıyor. Yarın başlayacak kar yağışı salı gününe kadar etkisini sürdürecek.

Günlerdir süren yüksek hava sıcaklıkları yerini soğuk havaya ve kar yağışına bırakıyor. İstanbul'da havanın bugün parçalı bulutlu olacağı tahmin edilirken sıcaklıkların ise 4 derece birden düşeceği bildirildi. Verilere göre hafta sonu kentte kar yağışı etkili olacak.

Hava Sıcaklığı 2-4 Derece azalacak

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığının kuzey kesimlerde 2 ile 4 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı ve mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın ise kuzey ve kuzeydoğu yönlerden, iç ve doğu bölgelerde zaman zaman güneyli yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Marmara ve Ege'de kuvvetlice eseceği tahmin ediliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yaptığı 5 günlük hava tahminine göre, İstanbul'da havanın bugün parçalı bulutlu olacağı tahmin ediliyor. Sıcaklıkların ise 4 derece birden düşeceği bildirildi. Hafta sonu kentte kar yağışı etkili olacak.İstanbul'da cumartesi günü karla karışık yağmur, pazar ve pazartesi günleri ise tüm Marmara, Karadeniz ve doğu illerinde kar yağışı görüleceği tahmin ediliyor.

İŞTE BAZI İLLERDE BEKLENEN HAVA DURUMU

ANKARA: Parçalı bulutlu 10 derece
İSTANBUL: Hafif yağmurlu 5 derece
SAMSUN: Çok bulutlu 7 derece
BURSA: Parçalı bulutlu 8 derece
ADANA: Parçalı bulutlu 17 derece
ERZURUM: Kar yağışlı 0 derce
DİYARBAKIR: Çok bulutlu 7 derece

 
Editör: TE Bilisim