Türkiye geneli farklı kurumlarda istihdam etmekte olan bir milyona yakın taşeron işçi bilindiği üzere kadro sevinci yaşamaya devam ediyor. Buna göre İşin Olsa ekibi olarak taşerona kadro başvuru sonuçlarını dikkatli bir şekilde takip etmeye ve sizlere anlık bilgiler vermeye devam ediyoruz.

Türkiye geneli en çok takip edilen kurumlardan bir tanesi İstanbul Büyükşehir Belediyesidir. Buna göre İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesinde toplam 24 bin 109 işçi istihdam etmekte olup bu işçilerin ailesi ile birlikte ortalama 100 bin civarı kişi İstanbul Büyükşehir Belediyesi taşerona kadro başvuru sonuçlarını araştırmaktadır. Peki İstanbul Büyükşehir Belediyesi taşeron sonuçları açıklandı mı?

TAŞERON BAŞVURULARI AÇIKLANDI MI?

Ülkemizde en çok takip edilen taşerona kadro sonuçları kurumu İstanbul Büyükşehir Belediyesidir. Peki İstanbul Büyükşehir Belediyesi taşeron başvuru sonuçları açıklandı mı? Şu an için İşin Olsa ekibimiz aracılığı ile yaptığımız araştırmalarda belediyenin halen bu konu hakkında bir duyuru yapmadığı görülmektedir. Ancak sizler için anlık takip etmeye devam ediyoruz.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi taşeron başvuru sonuçları açıklandığında sizlere konu hakkında bilgi vereceğiz. İşin Olsa ekibi olarak İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak tüm taşeron sonuçları duyuruları, taşerona kadro açıklamalarını takip etmeye devam ediyoruz.

Editör: TE Bilisim