İstanbul Büyükşehir Belediyesine bağlı Etüd ve Projeler Dairesi Başkanlığı Altyapı Projeler Müdürlüğü tarafından Bakırköy Cumhuriyet Özgürlük meydanı ve yakın çevresi için kentsel tasarım yarışması başlattığını duyurdu. Yarışmada Kirazlı metro hattı çıkışındaki teyyareci Hayrettin sokağı, Bakırköy İdo, Ebuziyya caddesi ile Bilgi sokak kesişimlerinde Fari Korutürk Caddesini kapsayan alan için kentsel bir tasarım yapılması istenilecek. 

BAŞVURU ŞARTLARI;

İBB tarafından kentsel tasarım yarışmasına katılacak adayların jüri üyeleri arasında yeter almaması, raportörleri belirleyenlerden ve bunları atayanlar arasında yer almaması, Ekipte yer alacak katılımcıların  meslekten men cezası almamış olmaları gerekmektedir. Jüri üyelerinin ve raportörlerin 1. derece yakınları yarışmaya katılamayacak. Jüri çalışmalarının herhangi bir bölümünde bulunmamak gerekli olacaktır. Şartname alan katılımcının adresini katılım formu ile kaydettirmesi gerekli olacaktır. Yarışmayı açan idare ile yarışma ile ilgili işleri hazırlayanlar yürütenler, idare adına hareket edenler ve bunların çalışanları da bu proje kapsamında yarışmaya katılamayacak. Son olarak • 4734 ve 4735 kanunlarında diğer kanun yönetmeliklerde geçici ve sürekli olarak kamu ihalesine katılmaktan yasaklanan adaylarda bu yarışmaya katılamayacaklar. 

Adayların kayıt için 80 tl katılım bedeli ödemesi gerekmektedir. Yarışma başvuru kılavuzunda açıklanan Vakıflar Bankası İban numarasına ödeme yapmak gerekmektedir. Açılamasında ise ı, 99010 EDTS KODU ve T.C/V istenilmektedir. Diğer yandan dekont iletişim bilgileri raportörlük adresine elektronik posta olarak gönderilmesi istenilmiştir. 

YARIŞMA PROGRAMI AÇIKLANDI.

Yarışma için eşdeğer ödül 3 adet 100 Bin Tl, 1 misyon ödülü ise 30 Bin Tl, 2 . 3. 4. ve son oalrak 5. misyon ödülü 30 Bin Tl olarak açıklandı. ödmeler yarımanın tamamlanmasının ardından 30 gün içinde ödenecek.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN

Editör: TE Bilisim