Adalet Bakanlığı bünyesinde görevlerine devam etmekte olan Adliyelerde bilindiği üzere binlerce taşeron işçi istihdam etmekte olup bu işçilerde çıkarılan taşeron yasası ile kadroya geçirilecek. Buna göre İstanbul Adliyesi tarafından taşeron işçilere ilişkin açıklama yapıldı.

İstanbul Adliyesi tarafından yapılan resmi açıklama da taşerona kadro sınav sonuçlarının açıklandığı belirtildi. Buna göre sonuçlar açıklandı peki kimler kazandı, kimler kaybetti? İstanbul Adliyesi mülakatlarına toplam kaç kişi katılmıştı? İşin Olsa ekibi olarak tüm detayları sizlere açıklıyoruz.

SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI!

İstanbul Adliyesinin resmi internet sitesi aracılığı ile yapılan duyuruda taşerona kadro sınav sonuçlarının açıklandığı belirtildi. Peki sonuçlara adaylar nasıl ulaşabilecek? Sorgulama ekranına nasıl girilir? Buna göre İşin Olsa ekibi olarak aşağı bölümde bulunan İstanbul Adliyesi taşerona kadro sınav sonuçları bölümü aracılığı ile ulaşabilmektedir.

İsim listeleri yayımlanmış olup adayların kendi isimlerini bulması ve isimlerine göre kazanıp kazanamadıklarını öğrenmesi gerekmektedir. Buna göre sınava toplam 808 kişinin katıldığı adayların bir bölümünün kazandığı, bir bölümünün kaybettiği ve bir kişinin de katılmadığı açıklandı. Kazanan ve kazanamayan adayların sayıları hakkında net bilgi verilmedi.