Ülkemizin önemli kamu kurumları arasında yer almakta olan Türkiye İş Kurumu İŞKUR tarafından kamuoyuna bugün taşeron işçileri hakkında önemli bir açıklama geldi ve yapılan açıklama da taşeron işçiler için yapılacak olan sınav tarihinin açıklandığı belirtildi.

Buna göre Türkiye İş Kurumu İŞKUR yine pozisyonlara göre isim listesini de duyurdu. Adaylar isim listesine bakara sınava girip giremeyeceklerini de öğrenebilir. İŞKUR sınav tarihlerini açıklamış oldu peki sınav ne zaman yapılacak ve adayların sınav için her hangi bir kuruma başvuru yapmasına gerek var mı?

İŞKUR TAŞERON SINAVI DETAYLARI NEDİR?

Türkiye İş Kurumu İŞKUR tarafından yapılan açıklama ile genel müdürlük bünyesinde istihdam etmekte olan işçilerin sınavlrının 14 Mart ile 15 Mart 2018 tarihleri arasında yapılacağı belirtildi. Sınavın sabah saat 09.00 ile akşam saat 17.00 aralığında olacağı ve adayların sınava girebilmek için 12. katta bulunan toplantı salona gelmesinin gerektiği belirtildi.

Peki Türkiye İş Kurumu İŞKUR tarafından yayımlanan taşerona kadro sınavına kimler katılacak buna göre isim listesi hakkında da bilgi verildi. Yapılan açıklamaya göre 66 temizlik personeli, 5 aşçı personeli ve 27 güvenlik personelinin taşeron sınavına katılacağı belirtildi. İsim listesini aşağı bölümde bulabilirsiniz.

İSİM LİSTESİ BURADA

Editör: TE Bilisim