Kısaca MEGES olarak bildiğimiz ve Ali Şimşek Başkanlığı'nda yönetilen dernek, spor kulübü 10 Mayıs kapsamında engellileri unutmadı. Her ne kadar bünyesinde görme engellileri barındıran bir çatı olsa da tüm engelli kardeşlerimizin bu değerli haftasına ortak olmayı ihmal etmedi.

Programın İçeriği

  • MEGES'in 10 Mayıs Cuma günü düzenlediği program iftar yemeği ile başladı. İftar yemeğine İŞKUR personeli, dernek bünyesinde bulunan görme engelliler, dernek Başkanı Ali Şimşek ve İŞKUR İl Müdürü Emrah KELEŞ katılım sağladı. İftar saatinde verilen ve ücretsiz olarak sunulan Konya pilavı ile kulüp tüm engellilerden tam not aldı.

  • İftarın ardından salon futbolu olarak bilinen futsal maçı yapılmak üzere spor salonuna geçildi. Maçın öncesinde önce Başkan Ali Şimşek, ardından İŞKUR İl Müdürü konuşmasını yaptı. Şimşek, Müdür Keleş'e bir forma armağan etti.

  • Sonrasında maça geçildi. 10 Mayıs Engelliler Haftası programı kapsamında oynanan futsal maçında İŞKUR memurları ile kulübün bünyesindeki görme engelliler rakip oldu. Derneğe rakip tarafın kalesinde ise; İŞKUR İl Müdürü Emrah KELEŞ yer aldı.

  • Maç sonucu bizlere 5-4 MEGES sporcularının kazandığını gösterse de; MEGES Başkanı bizlere dostluğun kazandığını söyledi.

  • Ayrıca Spor Engel Tanımaz sloganıyla yaptıkları programın ne kadar doğru olduğunu gördüğümüzü ifade etti. Maçın ardından program sonlandırıldı.

ÖZEL HABER / İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim